fbpx

Wylewki Anhydrytowe – BUDROS Anhydryty

Opinie

5
5,0 rating
5 z 5 (średnia na podstawie 21 opinii)

Same plusy

5,0 rating
Październik 29, 2020

Pozytywne! Jakość, Profesjonalizm, Punktualność!

Nikola A

Super

5,0 rating
Październik 8, 2020

Profesjonalna obsługa

Andrzej R

Polecam

5,0 rating
Wrzesień 27, 2020

gorąco polecam!

Katarzyna W

Profesjonalizm!

5,0 rating
Wrzesień 11, 2020

Rewelacja. Wylewka spełnia moje wymagania, panowie, którzy ją wykonywali pełen profesjonalizm

Patryk P

Solidna firma

5,0 rating
Sierpień 29, 2020

Solidna firma, będę polecać 🙂

Beata K

Jakość, Profesjonalizm, Punktualność

5,0 rating
Sierpień 12, 2020

Firma naprawdę godna polecanie! Panowie odwalili kawał dobrej roboty. POLECAM

Marek S

Rewelacja!!!!

5,0 rating
Czerwiec 25, 2020

Świetnie wykonana praca! Solidna ekipa!

Marcin

Jakość!!!

5,0 rating
Czerwiec 10, 2020

Profesjonaliści! ta wylewka jest faktycznie porządna

Damian

Czas reakcji, Jakość, Profesjonalizm, Punktualność

5,0 rating
Maj 28, 2020

Maszyna podjechała o ustalonej godzinie, chłopaki zaczęli szybko lać, na prawdę jestem zadowolony!

Matthew

Polecam!

5,0 rating
Maj 15, 2020

Polecam tą firmę, wylewka pierwsza klasa, niska cena i szybkie wykonanie, jakość najwyższa!

Jędrek

Poza skalą ocen!

5,0 rating
Maj 3, 2020

Super firma 5 gwiazdek to stanowczo za mało.Polecam

Celina

Polecam

5,0 rating
Kwiecień 29, 2020

Polecam tą firmę. Rzetelnie i profesjonalnie

Daria

Terminowo!

5,0 rating
Kwiecień 27, 2020

Jestem bardzo zadowolona z usług. Wszystko w terminie i profesjonalnie

Ewelina

Zawodowcy!!!!

5,0 rating
Kwiecień 22, 2020

Polecam.wykonana wylewka u mojego kolegi spełniła jego oczekiwania. Pełen profesjonalizm .ludzie znają sie na rzeczy wykonania takich wylewek przede wszystkim doświadczenie w tej branży daje im super wykonaną robotę💪💪💪💪💪👍👍👍👍

marcin s

Super

5,0 rating
Kwiecień 15, 2020

Jestem bardzo zadowolona z usługi. Panowie bardzo profesjonalni , wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam

Viola

Szczerze polecam!!

5,0 rating
Kwiecień 6, 2020

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wylewka równa. Całość trwała 3 godziny. Wszystko wyschło dobrze. Polecamy

Maciek

Profesjonalizm, Punktualność

5,0 rating
Kwiecień 5, 2020

Bardzo dobra jakość wylewki, a zarazem szybka realizacja. Z czystym sumieniem mogę polecić.

Adam D

Czas reakcji, Jakość, Punktualność

5,0 rating
Marzec 25, 2020

W trakcie budowy miałem do czynienia z wieloma firmami z których najlepszą okazała się właśnie firma Budros. Duży plus za doradztwo i cenę oczywiście dużo niższa niż u konkurencji. Kolejny duży plus i zaskoczenie to terminowość jest wyznaczona data godzina i firma jest punktualnie:) POLECAM

Marcin P

Szybko i profesjonalnie

5,0 rating
Marzec 19, 2020

Polecam firmę kontakt ok terminowość ok fachowość ok posadzka po wylaniu wyglądała jak lustro…..pełen profesjonalizm. Wylanie 110 m2 zajęło niespełna godzine .

p Gotowski

Jakość, Punktualność, Wartość

5,0 rating
Marzec 3, 2020

Firma o wysokim profesjonaliźmie. Bardzo dobre wykonanie wylewki- zachowane poziomy oraz bardzo dobra jakość anhydrytu. Polecam zwlaszcza że przyjechali w umówionym czasie.

Anna G

Profesjonalizm

5,0 rating
Luty 29, 2020

Profesjonaliści! ta wylewka jest faktycznie porządna

Patryk G
Dodaj swoją opinie!